Agder Fylkeskommune har tatt et viktig steg mot en mer bærekraftig fremtid ved å velge EnergyManager som sin energistyringsplattform.

Agder Fylkeskommune har i flere år benyttet EnergyManager, dette har blant annet gitt Fylkeskommunen følgende fordeler:

  • Lokal forankring: EnergyManager har et sterkt lokalt fotfeste i Agder, noe som sikrer god kundeservice og rask responstid.
  • Dialogbasert påvirkningskraft: EnergyManager tilbyr en fleksibel plattform som kan tilpasses fylkeskommunens spesifikke behov. EnergyManager legger vekt på dialog og samarbeid med sine kunder for å sikre at plattformen oppfyller alle krav og forventninger.
  • Total integrasjon: EnergyManager integrerer sømløst data fra termiske, elektriske, PV-anlegg og batteribanker, noe som gir fylkeskommunen en komplett oversikt over sitt energiforbruk.
  • Utleiemodul: Den unike utleiemodulen fra EnergyManager gir fylkeskommunen mulighet til å optimere energibruken i utleielokaler, noe som bidrar til ytterligere kostnadsbesparelser.

"Vi er glade for å ha valgt EnergyManager," sier Jarl Bollmann i Agder fylkeskommune. "Plattformen gir oss verktøyene vi trenger for å ta kontroll over vårt energiforbruk, redusere kostnader og bidra til en mer bærekraftig fremtid."

EnergyManager har allerede vist seg å være en verdifull ressurs for Agder fylkeskommune. Plattformen har bidratt til å redusere energiforbruket og spart fylkeskommunen for betydelige energikostnader.

"Vi er stolte av å kunne levere EnergyManager til Agder fylkeskommune," sier RolfHalvosen i EnergyManager. "Vi er sikre på at plattformen vil fortsette å være en verdifull ressurs for fylkeskommunen i årene som kommer."

Valget av EnergyManager er et eksempel på Agder fylkeskommunes engasjement for bærekraft. Ved å ta i bruk innovative løsninger for energistyring, bidrar fylkeskommunen til å redusere sitt miljøavtrykk og skape en mer bærekraftig fremtid for alle innbyggere i Agder.