Energy Manager AS, en ledende leverandør av programvare for energistyring, er stolte av å kunngjøre at de har vunnet EDIH Oceanopolis-prisen under Slush'D Energy 2024. Denne prisen er en anerkjennelse av teamets dedikasjon til å drive digital innovasjon innen fornybar energi, og markerer en viktig milepæl i selskapets reise.

"Vi er utrolig glade for å ha blitt tildelt denne prestisjetunge prisen," sier Rolf Paulsen, daglig leder i EnergyManager AS. "Dette er et bevis på at vårt fokus på å forenkle energistyring for bedrifter resonerer med bransjen, og vi er takknemlige for denne anerkjennelsen."

EDIH Oceanopolis-prisen tildeles bedrifter som utmerker seg i å bruke digitale løsninger for å fremme bærekraftig energibruk. Energy Managers programvare for energistyring gir bedrifter en omfattende oversikt over energiforbruket, noe som gjør det mulig for dem å identifisere og eliminere energilekkasjer, redusere energiforbruket og spare penger.

"Denne prisen tilhører hele teamet," sier Paulsen videre. "Jeg er utrolig stolt av å ha så dyktige og engasjerte medarbeidere som Rolf Halvorsen, Pål Berg, Terje Berge og resten av gjengen. Deres harde arbeid og dedikasjon har gjort dette mulig."

Energy Manager ser frem til å fortsette å utvikle innovative løsninger for å hjelpe bedrifter med å nå sine bærekraftsmål. Selskapet er forpliktet til å ta en ledende rolle i den grønne omstillingen av energisektoren.