Energy Manager er en ledende leverandør av programvare for energistyring-, miljø- og klimarapporting, som nå stolt lanserer ny logo og nettside. Den visuelle identiteten er utviklet av WHY Connect og markerer et spennende skritt i selskapets fornyelsesprosess, og gjenspeiler Energy Managers engasjement for å forenkle energistyring for bedrifter.

“Vi er svært glade for å introdusere en ny logo og en gjennomført identitet som markerer en modernisering helt i tråd med hvem vi er, og som skal gå igjen i alt som kommer fra oss.”  sier Rolf Paulsen, daglig leder i Energy Manager AS. “Den danner også grunnlaget for en helt ny nettside. Sammen symboliserer dette vår forpliktelse til å tilby innovative løsninger, og gi våre kunder en sømløs digital opplevelse.”

Logo-utgangspunkt

Den nye logoen er et dynamisk symbol som representerer Energy Managers fokus på å koble energi og teknologi sammen. Den viser til at all input av data kommer sammen i et oversiktlig system. Nettsiden er utviklet med fokus på å ha et moderne og brukervennlig design, som gjør det enkelt for besøkende og finne informasjonen de er på jakt etter. Den nye nettsiden inneholder også detaljerte beskrivelser av Energy Managers programvareløsning, casestudier og ressurser for å hjelpe bedrifter med å komme i gang med energistyring.

“For oss er det veldig gøy å kunne bidra i så stor grad med et innovativt selskap som åpenlyst er på vei mot noe.” sier Kjetil Backstrøm, daglig leder i WHY Connect. “Vi har fått komme med våre innspill, og er stolte av å ha skapt en visuell identitet vi mener gjenspeiler Energy Manager, og bidrar til å fremme deres innovative ånd og engasjement for bærekraft,”

Den nye logoen og nettsiden er bare to av flere initiativer EnergyManager tar for å fornye sitt digitale fotavtrykk. Selskapet jobber også med å forbedre sin kundeservice og utvikle nye digitale verktøy for å hjelpe sine kunder med å maksimere potensialet til EnergyManagers programvareløsninger.

"Vi er forpliktet til å gi våre kunder den beste mulige digitale opplevelsen," sier Paulsen. "Den nye logoen og nettsiden vår er et viktig skritt i denne retningen, og vi ser frem til å fortsette å forbedre vår digitale tilstedeværelse i årene som kommer."

Om EnergyManager AS

EnergyManager AS er en ledende leverandør av programvare for energistyring. Vårt mål er å hjelpe bedrifter med å redusere energiforbruket og øke bærekraften. Våre løsninger gir bedrifter en omfattende oversikt over energibruken, noe som gjør det mulig for dem å identifisere og eliminere energilekkasjer, og dermed redusere energiforbruket og spare penger. EnergyManager AS har kunder i alle bransjer, fra store industribedrifter til små og mellomstore bedrifter. Blant våre kunder finner du ISS, det Norske Forsvaret og NTE.