Erfaren leder med lidenskap for energieffektivitet og bærekraft tar over roret i Energy Manager AS!

Energy Manager AS, den ledende leverandøren av programvare for energistyring, er glade for å kunngjøre at Rolf Paulsen er ansatt som ny daglig leder. Paulsen har en omfattende bakgrunn innen programmering, produktutvikling, prosjektledelse, markedsføring og salg, og han bringer med seg en sterk lidenskap for energieffektivitet og bærekraft til sin nye rolle.

"Vi er utrolig glade for å ha Rolf med på laget," sier styreleder i Energy Manager AS, Erik Borgen "Han har en bevist track record for å lede og skape vekst i bedrifter, og vi er sikre på at han vil være en uvurderlig ressurs for Energy Manager AS når vi fortsetter å hjelpe bedrifter med å redusere energiforbruket og øke bærekraften."

Paulsen har en omfattende karriere innen teknologibransjen. Han har hatt en rekke lederstillinger i kjente selskaper som Nortel AS, Mobit Norge AS og Tele2 / Network Norway. I disse rollene har han ledet suksessrike team, utviklet og lansert nye produkter og tjenester, og bidratt til betydelig vekst for sine selskaper.

"Jeg er begeistret for å bli med i Energy Manager AS," sier Paulsen. "Jeg har alltid hatt en lidenskap for energieffektivitet og bærekraft, og jeg tror at Energy Manager AS har en unik mulighet til å gjøre en reell forskjell . Jeg ser frem til å jobbe med det talentfulle teamet hos Energy Manager AS for å videreutvikle våre programvareløsninger og hjelpe enda flere bedrifter med å nå sine bærekraftsmål."

Energy Manager AS er et SaaS-selskap som utvikler og leverer programvare for energi- og miljøledelse. Selskapets mål er å hjelpe bedrifter med å redusere energiforbruket og øke bærekraften. Energy Manager AS har kunder i alle bransjer, fra store industribedrifter til små og mellomstore bedrifter. Blant kundene finner du ISS, det Norske Forsvaret og NTE.

Om Energy Manager AS

Energy Manager AS er et ledende SaaS-selskap som utvikler og leverer programvare for energi- og miljøledelse. Vårt mål er å hjelpe bedrifter med å redusere energiforbruket og øke bærekraften. Våre løsninger gir bedrifter en omfattende oversikt over energibruken, noe som gjør det mulig for dem å identifisere og eliminere energilekkasjer, og dermed redusere energiforbruket og spare penger. Energy Manager AS har kunder i alle bransjer, fra store industribedrifter til små og mellomstore bedrifter. Blant våre kunder finner du ISS, det Norske Forsvaret og NTE.